Als je deze blogpost leest, heb je vast al vaker iets gelezen over mijn reis van een drukke bende in m’n hoofd naar een relaxt en kleurrijk leven. Een reis vol lijstjes, keuzes, emoties en ingewikkelde beslissingen. Eén van de grote beslissingen die ik afgelopen maand heb gemaakt is om weer te gaan studeren. Maar studeren kost geld en ja dat geld,…dat groeit niet op het balkon. Tenminste bij ons niet. Dus hierbij lanceer ik mijn crowdfunding campagne om mijn 1-jarige HBO praktijkopleiding te financieren! Tadááááááááá…… 🙂
Via crowdfunding studeren

Vooraf
Gisteren een super productieve dag, ongeveer alles stond klaar om vandaag de crowdfunding campagne online te zetten. Goed bezig en er zin in, je kent het gevoel wel. Zo niet, dan moeten we eens praten. ’s Avonds zou ik nog even lekker gaan tennissen en de dag erna de campagne lanceren.

Maar soms loopt het anders dan je had verwacht. Op de baan kwam er zomaar – uit het niets- een staartje burnout! Wat resulteerde in een ontzettende woede aanval en ..jawel….gesmijt met m’n racket. Net nu ik m’n gooi-, en smijt racket niet bij me had. Dat zal je altijd zien. Ik moet wel bekennen dat daarna de woede wel afnam maar wat overbleef was een onprettig gevoel. Dus na nog een paar games, heb ik besloten om de wedstrijd op te geven. Waarom zou ik mezelf verder frustreren?

Maar als onervaren racketgooier heb ik m’n racket niet stuk gemaakt én mezelf niet geraakt, …..alles heeft een lichtpuntje 😉

Mijn studiekeuze
Zo, die woede was er ook weer uit, terug mijn crowdfunding campagne. Aan het begin van mijn reis naar een relaxt en kleurrijk leven heb ik een vind-ik-leuk lijstje gemaakt. Mijn hoofd was zo’n drukke bende dat ik alles én niks leuk vond. Op dat lijstje staan 2 dingen die centraal staan bij mijn studiekeuze: nieuwe dingen leren en mensen helpen. Ik ben super gemotiveerd om weer te gaan studeren en straks de praktijk in te gaan om mensen en organisaties verder te helpen. Voor mij komt dit alles samen in de HBO praktijk opleiding Organisatie Psychologie van ISBW.

Ik heb ook nog even over gedacht over fulltime puppy knuffelaar maar dat leek me toch wat lastiger. De behoefte om mensen te helpen, zit dieper dan de liefde voor puppy’s. De prof carrière als tennisser dan wel zwemmer, is voor duidelijke redenen afgevallen.

Door mijn uitgebreide ervaring met het hebben van een burnout, ben ik geïnteresseerd geraakt in organisaties; hoe zij in elkaar steken en met name hoe zijn hun werknemers inzetten. Het lijkt me super om ervoor te zorgen dat mensen écht op hun plaats zitten in een organisatie. Dan ben je als werknemer meer betrokken en gemotiveerd. Maar ook als bedrijf ga je hier van profiteren, mensen zijn productiever en creatiever als ze écht op hun plek zitten. In de toekomst gaat dat het verschil maken!

Crowdfunding
Nu even concreet, voor deze 1-jarige HBO praktijk opleiding via ISBW heb ik € 3.000,- nodig die ik wil ophalen via crowdfunding. Ik wil graag in september beginnen met studeren dus mijn crowdfunding campagne loopt de komende 60 dagen.

Als je mij wilt helpen, kun je klikken op de button “Crowdfunden die studie!
– je komt dan op mijn campagne pagina
– daar herken je mij en Drukke Bende
– rechtsboven,…ja daar bij m’n foto, daar kun je invullen hoeveel je wilt bijdragen aan mijn studie.
– dan word je stapsgewijs door het proces geleid (betaling kan via IDeal, overschrijving of creditcard)
– je kunt ook anoniem helpen, gewoon door niks in te vullen bij naam en adres gegevens
– en als je wilt, kun je een boodschap voor me achterlaten

Als je als eigenaar van een bedrijf of organisatie doneert, zou ik het leuk vinden als je je contact gegevens achterlaat. Misschien kan ik over een jaar wel iets betekenen voor jou en je bedrijf of organisatie!

Mocht ik door crowdfunding méér ophalen dan het streefbedrag van € 3.000,- dan zal ik daarmee 1 of meer mensen helpen ook een opleiding of cursus te starten.

Onze route…
– elk bedrag is welkom, ik weet als geen ander dat niet iedereen even veel kan missen
– deel dit blog en mijn campagne pagina met zoveel mogelijk mensen via social media
– “It always seems impossible until it’s done” Nelson Mandela

Via crowdfunding studeren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Hoe pak jij de drukke bende in je hoofd aan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.