Tegenwoordig is mensen en beroepen genderneutraal benoemen een ding. We hebben al heel lang geleden afscheid genomen van de negerzoenen -nu Zoenen van Buys- en hoe moet ik mensen uit Amerika noemen die donkerder zijn dan de andere Amerikanen? Zonder daar een naam aan te geven waarmee we mensen beledigen of onbedoeld een stempel meegeven. Zo werd de gammele ontbijttafel op de camping toneel van een gesprek over mensen niet kwetsen. “Het is niet leuk als we kleine mensen zouden gebruiken om mee te golfen”. Goed punt. Marre en ik spelen minigolf.

#Dag 12:
– minigolf dus
– na de onweersbuien op het water, lijkt het mij slim om niet nog eens 2 uur op t water met Marre in een kano te gaan zitten, de rest vertrekt naar de Dordogne voor een prachtige kanotocht
– 18 holes 2 keer lopen, zweet op m’n rug
– als je gemiddelde op 3 slagen ligt en je net zo’n ***hole tegenkomt waar je na 12 slagen het balletje oppakt en roept ‘Ja, noteer maar 13’
– blijheid als Muis een hole-in-one slaat
– genieten van de tevredenheid bij Marre als we samen gaan lunchen
– heerlijk als we naast elkaar zitten, ik blog, zij kijkt een filmpje
– ik krijg een grote glimlach als ze zegt dat ze op mijn computer ook een blog wil schrijven
– vrolijk naar m’n telefoon staren als ik foto’s krijg van de mooie kanotocht met een lief berichtje
– yes, e-i-n-d-e-l-i-j-k-is die tand onder eruit. Niet bij mij, bij Marre dus.

Hoe pak jij de drukke bende in je hoofd aan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.