Missie

Missie

Een kleurrijk en relaxt leven met zo nu en dan een groots en meeslepend gevoel!

Je weet wel,…alleen maar denken in kansen. Geen belemmeringen zien. Groter dromen en die eerste stap durven zetten. Uit de kroeg komen en geweldige plannen hebben, geïnspireerd raken door iets of iemand en voelen dat alles kan.

Humor, inspiratie en échte verhalen dat zijn onze ingrediënten!

Het verhaal achter Drukke Bende

Het begin

Drukke Bende is begonnen als persoonlijk blog. Dit blog is een persoonlijk verslag van mijn reis naar een relaxt en kleurrijk leven. Een half jaar op reis naar Australië met mijn 2 liefjes. Het was prachtig maar ook confronterend en heftig voor mij. “Dat moet veranderen” besloot ik terwijl ik met m’n voeten in het warme zand stond.

Als je wilt veranderen heb je soms een duwtje in de rug nodig. Net dat extra stukje motivatie of inspiratie. In mijn geval kwam dat door het boek “Nooit meer te druk. Een opgeruimd hoofd in een overvolle wereld” -ofwel “Busy. How to thrive in a world of too much”- van Tony Crabbe.

Nu en verder…
Mijn reis is niet uniek; mensen krijgen een burnout, gaan scheiden, gooien hun professionele leven om en worden verliefd op mannen die net niet bereikbaar zijn. Soms helpt het om je verhaal te delen, om nieuwe inzichten te krijgen, inspiratie of motivatie. Of om even hard te lachen als je hoort dat het altijd echt nog wel erger kan.  Toch heeft iedereen recht -of zelfs behoefte- om soms dat grootse en meeslepende leven te voelen.

Waarin je alleen maar in mogelijkheden denkt, waar alles kon en niks te gek is. Je weet wel, als je met vrienden de kroeg uit kwam toen de zon weer op kwam. Dát mooie gevoel, heeft iedereen soms nodig! Daarom wil ik graag verhalen delen, waardoor jij af en toe,..zo ergens tussen het ophalen van je kinderen en de deadline die je manager op je bureau gooit, het gevoel dat je weer écht leeft en dromen waar kunt maken. Verliefd op het leven!